HOME

 
.DULLERS ADVIES
GruytersV    
     
Werving Selectie Samenwerking Uw voordelen Dienstenaanbod
         
   
   
Dullers Advies
Werkgevers
Sollicitanten
Vacatures
Contact
Wegbeschrijving

 

 

 

Onze dienstverlening beperkt zich niet tot werving en selectie. In het verlengde hiervan zijn bijkomende diensten mogelijk. Deze bredere dienstverlening is op zich verrijkend en bevorderlijk voor de kwaliteit van de afzonderlijke diensten.

 • Werving en selectie
  Goed personeel vormt de ruggengraat van uw organisatie. Juiste aanwervingen zijn dus belangrijke en cruciale investeringen. Wij leveren vakkundig advies bij het werven en selecteren van kandidaten.
 • Potentieelbeoordeling
  Mutaties en promoties betekenen evenveel mogelijkheden om uw medewerkers strategisch beter in te zetten en hun capaciteiten optimaal te benutten. Onze screening helpt u de juiste beslissingen nemen.
 • Functiebeschrijvingen
  Functiebeschrijvingen bieden duidelijkheid en structuur voor directie, personeel, klanten, ... Samen met u werken we duidelijke beschrijvingen uit van ieders functie, met aandacht voor de consensus en het engagement van de functionarissen zelf.
 • Functioneringsgesprekken
  Regelmatig overleg en open communicatie bevordert het rendement van uw personeel. Het verhoogt hun tevredenheid en inzet, en dus ook hun en uw resultaten. Wij assisteren u bij het introduceren en opstarten van dergelijke gesprekken.
 • Opleiding, training en coaching
  Efficiënte samenwerking tussen medewerkers, collega's en chefs vergt specifieke vaardigheden. Relevante inzichten en oefeningen hierin leiden tot meer praktische bekwaamheid. Wij bieden u op maat opleiding, training en coaching inzake leidinggeven, motiveren, werkoverleg en communicatie.
 • Organisatiestructuur
  Inspelen op frequent wisselende omstandigheden vergt evolutie en vernieuwing inzake structuren en communicatiekanalen. Wij analyseren samen met u welke noden zich voordoen en adviseren hoe u optimaal kan reageren en anticiperen op toekomstige ontwikkelingen.

Eventuele andere diensten zijn steeds bespreekbaar.

         
   
DULLERS ADVIES bvba · Zolderstraat 17 · B-3510 Hasselt · tel. 011 25 45 91 · info@dullers-advies.be